Έκπτωση 10% σε όλες τις online παραγγελίες άνω τον 80€
Your Cart

Τρόποι Αποστολής

 • Σας ενημερώνουμε ότι αποστολές παραγγελιών πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

 • Οι παραγγελίες παραδίδονται σε κιβώτια ή σακιά σύμφωνα με τη συσκευασία του κάθε είδους. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να λάβετε την παραγγελία σας σε παλέτα/ες, η χρέωση ανά παλέτα ανέρχεται στα 6€ + ΦΠΑ και δεν επιστρέφεται (η παλέτα).

Χρόνος παράδοσης παραγγελίας

Οι παραδόσεις γίνονται μόνο τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή και εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από την ημέρα εξόφλησης της παραγγελίας.

Οι ώρες παράδοσης είναι από τις 10.00 έως τις 18.00.Τρόπος παράδοσης παραγγελίας

Περιοχές εντός Αττικής:


 • Η παράδοση γίνεται μόνο τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή, μεταξύ 10.00 έως 18.00

 • Η παράδοση γίνεται σε ισόγειο χώρο επί του πεζοδρομίου ή στην είσοδο του καταστήματος (όχι σε ορόφους και υπόγειους χώρους)

 • Για παραγγελίες από 80€ + ΦΠΑ και άνω η μεταφορά είναι δωρεάν.

 • ΟΡΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ για την ΑΤΤΙΚΗ

 1. ΒΟΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗ : Η ΕΡΥΘΡΑΙΑ

 2. ΝΟΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗ : ΒΑΡΚΙΖΑ

 3. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ: ΣΠΑΤΑ

 4. ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ: ΧΑΪΔΑΡΙ-ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

 • Για οποιαδήποτε άλλη περιοχή πέρα από τα όρια η χρέωση είναι 5€ + ΦΠΑΠεριοχές εκτός Αττικής:


 • Δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας με πρακτορείο μεταφορών της επιλογής σας.

 • Για παραγγελίες 80 ευρώ + ΦΠΑ και άνω, η παράδοση μέχρι το πρακτορείο μεταφορών της

επιλογής σας (στην Αθήνα) χρεώνεται 5€ + ΦΠΑ.

 • Η χρέωση αποστολής της παραγγελίας στο πρακτορείο μεταφορών της επιλογής σας μπορεί να

μεταβληθεί ανάλογα με την περιοχή.

 • Για παραγγελίες άνω των 60 ευρώ + ΦΠΑ, η παράδοση μέχρι το πρακτορείο μεταφορών σας γίνεται δωρεάν και τα έξοδα αποστολής μέσω του πρακτορείου στη διεύθυνση που θα του υποδείξει ο πελάτης επιβαρύνεται εξ’ ολοκλήρου ο πελάτης.

 • Σε περίπτωση που η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιηθεί με τη μεταφορική εταιρεία επιλογής του πελάτη και το προϊόν θα έχει «παραληφθεί καλώς» από την εταιρεία μας, η εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απώλεια ή καταστροφή του προϊόντος.

 • Για οποιαδήποτε απώλεια δεμάτων ή καταστροφή προϊόντων κατά τη μεταφορά από τη μεταφορική εταιρεία του πελάτη η εταιρεία δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση και την ευθύνη για αποζημίωση φέρει η μεταφορική εταιρεία του πελάτη η οποία ανέλαβε τη μεταφορά.

 • Επίσης η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση μιας παραγγελίας που οφείλονται σε ανωτέρα βία. Στις περιπτώσεις αυτές η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση και την αποστολή των παραγγελιών.

 • Η αποστολή παραγγελιών στην Κύπρο πραγματοποιείται μόνο με πρακτορείο.

*Τα έξοδα αποστολής αναγράφονται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

*Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους, τους όρους και τις τιμές αποστολής κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Ο πελάτης οφείλει κατά την παραλαβή των προϊόντων να ελέγξει τα προϊόντα που παραλαμβάνει σύμφωνα με την παραγγελία του. Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες απεστάλησαν στον πελάτη προϊόντα που φέρουν εμφανείς φθορές, με κακή συσκευασία, ελαττωματικά κ. λ. π., ο χρήστης οφείλει να αρνηθεί την παραλαβή του προϊόντος εξ αρχής και να επικοινωνήσει άμεσα με την καλώντας στο 210 6048005 καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 8.30-16:30, είτε στέλνοντας e-mail στο karvouna.tigris@gmail.com.Επιστροφές Προϊόντων

 • Στην περίπτωση όπου είναι αποδεδειγμένα σφάλμα της εταιρίας μας, δηλαδή έχει σταλθεί λανθασμένο προϊόν ή το προϊόν είναι ελαττωματικό, τότε το προϊόν επιστρέφεται με δικά μας έξοδα και μπορεί να αντικατασταθεί με άλλο είδος ή να επιστραφεί στον πελάτη το αντίστοιχο ποσό χρημάτων, κατόπιν ειδοποίησης του εντός 14 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή.

 • Στην περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, και απλά το προϊόν δεν είναι της αρέσκειας του πελάτη, τότε ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν εντός των επόμενων 14 εργάσιμων ημερών με έξοδα αποστολής τα οποία επιβαρύνουν τον ίδιο.

 • Οι επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως και εφόσον τα προϊόντα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και βρίσκονται αναλλοίωτα στην αρχική τους συσκευασία. Στην περίπτωση ανοιχτής ή χρησιμοποιημένης συσκευασίας και γενικότερα σε οποιαδήποτε περίπτωση αλλοίωσης της αρχικής τους κατάστασης, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.

 • Οι επιστροφές των χρημάτων γίνονται εντός 15 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από εμάς. Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε τον λογαριασμό στον οποίον θέλετε να πραγματοποιηθεί η κατάθεση. Απαραίτητα αποδεικτικά για την επιστροφή είναι το τιμολόγιο αγοράς ή η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου η επιστροφή πρέπει να συνοδεύεται με δελτίο αποστολής.


Διεύθυνση επιστροφής προϊόντων είναι: Ταύρου 41, Αγ. Ιωάννης Ρέντης 182 33Ακύρωση Παραγγελιών

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από την εταιρεία μας , και με χρονικό περιθώριο 5 εργάσιμων ωρών (εργάσιμες ώρες θεωρούνται οι ώρες λειτουργίας της εταιρείας μας, δηλαδή 8.30-16:30, Δευτέρα- Παρασκευή).